• Newbie
NICSY Halloween dekoracija, napuhavanje Halloween Eyeballs, vanjska LED rasvjeta Eyeballs horor Halloween dekorativni rekviziti.

NICSY Halloween dekoracija, napuhavanje Halloween Eyeballs, vanjska LED rasvjeta Eyeballs horor Halloween dekorativni rekviziti.

Buyers rating:
KM 36.50

Dostupnost

【Veličina i upotreba】 : M : prečnik 60 cm, veoma visok, zgodan, prenosiv, može se više puta koristiti i stvoriti mnoge zanimljive slike. LED svjetla koja se mogu kontrolisati mogu emitovati 12 boja prema vašim vlastitim idejama i koristiti daljinsko upravljanje za podešavanje posebne boje po želji. 【Užasna dekoracija za Noć vještica】 : ova Noć vještica na naduvavanje sa dizajnom krvavih očiju ima ogromne krvave oči na vjetru, baš kao i užasne oči duhova koje lebde u zraku. Stvorite savršenu prazničnu atmosferu, molim vas i svoje komšije uplašenog izgleda i uživajte u dobrom provodu. 【Viseća dekoracija na naduvavanje】 : Noć vještica na naduvavanje ima krvave oči, za razliku od drugih duhova na naduvavanje za Noć vještica, koristeći dizajn ovjesa. Sve dok spustite slušalicu, plutat ćete kad vjetar duva, poput očiju duha. Spašava zamorno fiksiranje užadi i žica i ne šteti travnjaku dvorišta. Neka djeca to promovišu, sigurno i zanimljivo. 【Cool duhovi na naduvavanje za Noć vještica】 : Noć vještica na naduvavanje ima krvave oči, a bijela čini duha na naduvavanje stvarnijim i strašnijim, a vrlo je pogodna za dvorište ili sobu noću. Noć vještica. 【Iskustvo kupovine】 : napravljeni smo od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih PVC materijala sa krvavim očima, koje vrijedi imati. Ako naiđete na bilo kakve probleme u upotrebi, možete me kontaktirati na vrijeme za srećnu kupovinu. 【Veličina i upotreba】 : M : prečnik 60 cm, veoma visok, zgodan, prenosiv, može se više puta koristiti i stvoriti mnoge zanimljive slike. LED svjetla koja se mogu kontrolisati mogu emitovati 12 boja prema vašim vlastitim idejama i koristiti daljinsko upravljanje za podešavanje posebne boje po želji. 【Užasna dekoracija za Noć vještica】 : ova Noć vještica na naduvavanje sa dizajnom krvavih očiju ima ogromne krvave oči na vjetru, baš kao i užasne oči duhova koje lebde u zraku. Stvorite savršenu prazničnu atmosferu, molim vas i svoje komšije uplašenog izgleda i uživajte u dobrom provodu. 【Viseća dekoracija na naduvavanje】 : Noć vještica na naduvavanje ima krvave oči, za razliku od drugih duhova na naduvavanje za Noć vještica, koristeći dizajn ovjesa. Sve dok spustite slušalicu, plutat ćete kad vjetar duva, poput očiju duha. Spašava zamorno fiksiranje užadi i žica i ne šteti travnjaku dvorišta. Neka djeca to promovišu, sigurno i zanimljivo. 【Cool duhovi na naduvavanje za Noć vještica】 : Noć vještica na naduvavanje ima krvave oči, a bijela čini duha na naduvavanje stvarnijim i strašnijim, a vrlo je pogodna za dvorište ili sobu noću. Noć vještica. 【Iskustvo kupovine】 : napravljeni smo od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih PVC materijala sa krvavim očima, koje vrijedi imati. Ako naiđete na bilo kakve probleme u upotrebi, možete me kontaktirati na vrijeme za srećnu kupovinu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe