• Newbie
Socobeta džojstik, 2pcs džojstik za precizno upravljanje osetljiv za zamenu

Socobeta džojstik, 2pcs džojstik za precizno upravljanje osetljiv za zamenu

Buyers rating:
KM 22.90

Dostupnost

Primjenjivi modeli : džojstik je za vaš lijevi i desni klackalica i za Switch Lite. Provjerite model za bolje uklapanje!. ABS Materijal : napravljen od vrhunskog ABS materijala, džojstik je otporan na habanje i ogrebotine, osiguravajući dug životni vijek. Osetljiva operacija : džojstik je osetljiv u radu, blago kretanje će se odraziti u igri i pružiti vam vrhunski doživljaj!. Jednostavna instalacija : jednostavna instalacija i uklanjanje, možete završiti instalaciju za nekoliko minuta. Idealna zamjena : istrošeni ili oštećeni džojstik možete zamijeniti štapićem za jednostavno upravljanje za bolju kontrolu igre!. Svojstvo : 1. Primjenjivi modeli : džojstik je za vaš lijevi i desni klackalica i za Switch Lite. Provjerite model za bolje uklapanje!2. ABS Materijal : napravljen od vrhunskog ABS materijala, džojstik je otporan na habanje i ogrebotine, osiguravajući dug životni vijek.3. Osetljiva operacija : džojstik je osetljiv u radu, blago kretanje će se odraziti u igri i pružiti vam vrhunski doživljaj!4. Jednostavna instalacija : jednostavna instalacija i uklanjanje, možete završiti instalaciju za nekoliko minuta.5. Idealna zamjena : istrošeni ili oštećeni džojstik možete zamijeniti štapićem za jednostavno upravljanje za bolju kontrolu igre!Kako koristiti : Instalirajte i koristiti!Specifikacija : stavka tip : igra Joystick Material : ABS lista paketa : 2 x Game Joystick Note : 1. Budite oprezni kada uklanjate četiri zavrtnja za stanovanje sa tri krila, jer se lako uklanjaju.2. Pazite da pritisnete odvijač dovoljno prema dolje i polako ga okrećite. Provjerite da li se vijak također okreće usput.3. Nakon instalacije, izvršite kalibraciju iz menija za podešavanje i instalirajte sva dostupna ažuriranja firmvera kontrolera.

Deklarirane specifikacije

Item Type:
Game Joystick
Material:
ABS
Package List:
2 xGame Joystick:
Note:
1. Be careful when removing the four three‑wing housing screws, because they are easy to remove.:
2. Make sure to apply enough downward pressure on the screwdriver and turn it slowly. Check whether the screw is also turning along the way.:
3. After installation, please perform calibration from the setup menu and install any available controller firmware updates.:

Dopuna robe

prif PlaySonic 1 prenosive slušalice - PlayStation 4
  • Newbie
Ocjena robe:

prif PlaySonic 1 prenosive slušalice - PlayStation 4

Jednostavna 3.5 mm kablovska veza sa PS4 kontrolerom, ručnim ili mobilnim uređajem Kompaktne slušalice sa pojednostavljenim kontrolama i rotirajućim slušalicama Ravni kabl protiv uvijan

KM 2.67
8bitdo mobilni klip za vrhunski 2.4 G kontroler
  • Newbie
Ocjena robe:

8bitdo mobilni klip za vrhunski 2.4 G kontroler

Pretvorite svoj Ultimate 2.4 G kontroler u namjenski sistem za mobilne igre Proširiva kopča za postavljanje velikih pametnih telefonaMin : 49mm, Max 85mm 2osno podesivo pozicioniranje za o

KM 34.99