• Newbie
GER GENERAL MERCHANDISE pravi kalcijum bentonit glina 10 lbs. Čisti i fini prah. Poboljšajte do savršenstva za unutrašnju upotrebu. Source in USA. Savršeno za masku, kupatilo ili omot

GER GENERAL MERCHANDISE pravi kalcijum bentonit glina 10 lbs. Čisti i fini prah. Poboljšajte do savršenstva za unutrašnju upotrebu.

Buyers rating:
KM 3.00

Dostupnost

Očistite ovo smanjuje crvenilo / sušenje. Blago crvenilo kože je normalno i obično nestaje za oko 30 minuta. Izbegavajte kontakt sa metalom : ne kalcijum bentonit glina kontakt sa bilo čim metalom, jer će to smanjiti efikasnost. Pomiješajte sa vodom u staklenoj ili keramičkoj tegli sa plastičnim poklopcem tako što ćete dobro promućkati ili plastičnom pjenjačom. Ne koristite glinu za jezerca ili za bilo koju industrijsku primjenu. Sprovođenje PATCH SKIN testa : molimo vas da prije upotrebe izvršite test flastera na podlaktici za testiranje alergijskih reakcija ili osjetljivosti. Najbolje djeluje kada se pomiješa sa jabukovim sirćetom. Ne ostavljajte glinenu masku na koži duže od 5-10 minuta za osjetljivu kožu; ovo će smanjiti crvenilo/sušenje. Blago crvenilo kože je normalno i obično nestaje za oko 30 minuta. Minirano i paket u SAD-u, možete biti sigurni da glina nije došla iz Kine ili bilo kojih drugih sumnjivih izvora. Veoma važno obaveštenje za klijente : ovaj proizvod se šalje i isporučuje . Pre nego što svaki artikl bude poslat klijentu, on prolazi kroz veoma strogu inspekciju težine i dimenzije proizvoda kako bi se napravila obala koja zahteva težinu proizvoda od strane prodavca. MOŽETE BITI APSOLUTNO SIGURNI DA TEŽINA OVOG ARTIKLA 10 FUNTE ZADOVOLJAVA ILI PREMAŠUJE OVU TEŽINU.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe