• Newbie
Svjetlo & kretanje Seca Race 2000, osvijetliti stazu sa 2000 lumena snage. Patentirana Optika i kombinacija tačkastih + širokopojasnih zraka omogućavaju vozaču da pomjeri svoje granice na bilo kojem terenu.

Svjetlo & kretanje Seca Race 2000, osvijetliti stazu sa 2000 lumena snage. Patentirana Optika i kombinacija tačkastih + širokopojasnih

Buyers rating:
KM 97.30

Dostupnost

Široka i duboka pokrivenost sa poboljšanim nišanom za trag koji koristi više LED-ova za široku tačku plus uzorak grede širokog punjenja. Vanjska 3-ćelijska baterija pruža superiornu snagu i fleksibilnost za nošenje druge baterije za maratonske vožnje. Svetlosna glava je dovoljno lagana za montiranje na kacigu sa dostupnim nosačem za kacigu. Nosač za šipku je uključen, Go Pro nosač je također dostupan. Potpuno vodootporan i izdržava potapanje od 1 metra 30 minuta. 4 načina rada, sa režimom trke koji nudi prekidač visokog/srednjeg dodira. Esca Race se nadovezuje na najpopularniju svjetsku porodicu svjetla za staze u isplativom rješenju koje je pouzdano, izdržljivo i sadrži uzorak optimiziranog zraka za staze koji nema premca na tržištu. Robusna vodootporna konstrukcija, prilagođena optika, poboljšani firmware i Kompatibilnost Go Pro montiranja dodatno povećavaju reputaciju Esca-e. Utrka standardno dolazi sa laganom baterijom od 3 ćelije koja je savršena za vožnju nakon posla.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe