• Newbie
Shhh... Ne uznemiravaj Tata odmara oči čarape, Tata čarape,Fathers Day poklon,pokloni za tatu,novi tata poklon,novi tata poklon,rođendan tata poklon,tata rođendan, tata poklon ideje.

Shhh... Ne uznemiravaj Tata odmara oči čarape, Tata čarape,Fathers Day poklon,pokloni za tatu,novi tata poklon,novi tata poklon,rođendan

Buyers rating:
KM 3.33

Dostupnost

70% Pamuk, 28% Poliester, 2% Spandex. Mašinsko Pranje. Prozračan i upijajući : 70% pamuk, 28% poliester, 2% Spandex, pomažu vašim nogama da ostanu bez mirisa. ove udobne čarape su srednje debljine, uniseks dizajn odgovara američkim veličinama od 6 do 11.Pogodno za žene i muškarce, pogodno za sva godišnja doba.(Mašinsko Pranje). Udobno za nošenje : ove čarape su uglavnom napravljene od mješavine poliestera s finim šavovima,uskim pletenim šavovima i visokim brojem niti osiguravaju da ove čarape traju dugo. fina izrada, jednostavan izgled, meka na dodir, udobna za nošenje, laka za pranje i sušenje, a nije laka za skupljanje i oštećenje, što vam daje udobno iskustvo nošenja. Svestrano za podudaranje : konstruirani su tako da izgledaju dobro i izgrađeni da traju. Visokokvalitetna konstrukcija daje ovim čarapama dodatnu izdržljivost i fleksibilnost tokom habanja. Za vas to znači par čarapa odličnih za cjelodnevno nošenje, bez obzira na to što namjeravate. Stojeći na nogama radeći, formalni događaji, čak i izležavajući se po kući, čarape su odlične za svaku priliku. Savršeni pokloni : jedinstvene dizajnirane čarape, divan poklon za Božić, rođendan, godišnjicu i praznik ili iznenađujući značajnu drugu osobu u posebnoj prilici. Takođe su odlične ideje za geek poklone za štrebera sa sarkastičnim smislom za humor. 1.Prozračan i upijajući : 70% pamuk, 28% poliester, 2% Spandex, pomažu vašim nogama da ostanu bez mirisa. ove udobne čarape su srednje debljine, uniseks dizajn odgovara američkim veličinama od 6 do 11.Pogodno za žene i muškarce, pogodno za sva godišnja doba.(Mašinsko Pranje) 2.Udobno za nošenje : ove čarape su uglavnom napravljene od mješavine poliestera s finim šavovima,uskim pletenim šavovima i visokim brojem niti osiguravaju da ove čarape traju dugo. fina izrada, jednostavan izgled, meka na dodir, udobna za nošenje, laka za pranje i sušenje, a nije laka za skupljanje i oštećenje, što vam daje udobno iskustvo nošenja. 3.Svestrano za podudaranje : konstruirani su tako da izgledaju dobro i izgrađeni da traju. Visokokvalitetna konstrukcija daje ovim čarapama dodatnu izdržljivost i fleksibilnost tokom habanja. Za vas to znači par čarapa odličnih za cjelodnevno nošenje, bez obzira na to što namjeravate. Stojeći na nogama radeći, formalni događaji, čak i izležavajući se po kući, čarape su odlične za svaku priliku. 4.Savršeni pokloni : jedinstvene dizajnirane čarape, divan poklon za Božić, rođendan, godišnjicu i praznik ili iznenađujući značajnu drugu osobu u posebnoj prilici. Takođe su odlične ideje za geek poklone za štrebera sa sarkastičnim smislom za humor.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe