• Newbie
8GB klase 10 SDHC Team velike brzine memorijska kartica 20MB / sec.najbrži kartica na tržištu za SAMSUNG kamkorder SC-MX10 SMX-C10. Besplatan USB Adapter za velike brzine je uključen. Dolazi sa.

8GB klase 10 SDHC Team velike brzine memorijska kartica 20MB / sec.najbrži kartica na tržištu za SAMSUNG kamkorder SC-MX10 SMX-C10.

Buyers rating:
KM 2.67

Dostupnost

Brza Brzina Prenosa. Postići Maksimalni Kapacitet. Prefekt za HD snimanje i snimanje. Dolazi sa elegantnim i jedinstvenim dizajnom sve u jednoj vrućoj ponudi 4 manje čitača kartica koji će vam pomoći da premestite svoje filmove i slike na laptop ili desktop računar. Doživotna Garancija. 8 GB SDHC kartica nudi velike brzine prenosa i povećan kapacitet koji je optimalan za upotrebu sa najnovijim SDHC kompatibilnim medijskim uređajima. Doživite maksimalni potencijal svog uređaja pri brzinama klase 10 za spremanje i prijenos fotografija i video zapisa. Velikodušna količina memorije u kombinaciji sa mogućnostima sekvencijalnog čitanja velike brzine omogućava visoke performanse. SDHC kartica je idealna za fotografiju visoke rezolucije, snimanje HD video zapisa i uzastopno snimanje brzih pokreta.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Moultrie 16GB SD memorijska kartica, Bijela
  • Newbie
Ocjena robe:

Moultrie 16GB SD memorijska kartica, Bijela

Otpremite podatke, izbrišite i ponovo upotrijebite bez gubitka kvalitete Switch za zaštitu od pisanja sprječava slučajno prepisivanje ili brisanje Koristiti u svim SDHC kompatibilnim ure

KM 1.67