• Newbie
Pet ID oznaka - prekrasna prilagođena identifikacijska oznaka psa-prečnik jednog inča - oznaka psa odlična za mačke i pse malih pasmina-iz kalifornijskih džukela!

Pet ID oznaka - prekrasna prilagođena identifikacijska oznaka psa-prečnik jednog inča - oznaka psa odlična za mačke i pse malih pasmina-iz

Buyers rating:
KM 0.33

Dostupnost

Lijepa ručno rađena identifikacijska oznaka za kućne ljubimce soba za ime i do dva broja. 1 inč u prečniku. Vodootporan : u redu za kupanje, kišu i okacijsko potapanje. Idealno za mačke i pse malih pasmina. Kako naručiti - nakon odjave kontaktirajte nas da nam javite ime pet i pet info (do dva broja telefona). Ova ručno izrađena oznaka za kućne ljubimce lijepe boje idealna je za mačke i pse malih pasmina. Na prednju stranu oznake stavićemo ime vašeg ljubimca i do dva broja. Također, oznaka na mačjoj fotografiji služi samo za referencu veličine - dizajn ćete dobiti u main photo. Slobodno nas kontaktirajte putem . Svaka od naših oznaka napravljena je ručno i šalje se u roku od 3-5 dana nakon što primimo podatke vašeg ljubimca. Ove oznake su također odlične za identifikaciju dječijih stvari u školi - jakne, čizme za kišu itd.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe