• Newbie
Blackfish muške hladnjake upf 30+ angler dugih rukava

Blackfish muške hladnjake upf 30+ angler dugih rukava

Buyers rating:
KM 2.33

Dostupnost

83% najlon, 9% elastan, 8% poliester. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Udoban materijal : ribolov dugi rukav izrađen je od 83% najlona / 9% elastana / 8% poliestera, što ga čini udobnom opcijom za one koji su na suncu cijeli dan. Dostupno u veličinama malim - 3xl. Performanse : Četverostrana tkanina za rastezanje teksturirana je za stvaranje hlađenja džepova i promovira manje tkanine za kontakt s kožom za slobodu kretanja i da ostane hladan na vrućim ljetnim danima. Tehnologija hlađenja : Karakteristike Hladnjačka tehnologija hlađenja bez hladnjaka, ova košulja će fitirati vlagu iz kože i ne gube njegovu sopstvenost za hlađenje bez obzira koliko puta operete. Zaštita od sunca : Ova ribolovna majica štiti kožu od sunčanih štetnih zraka sa rejtinkom od 30+ upf kako bi se spriječilo sunčanje dugim satima na suncu. Njega odjeće : Mašinsko pranje hladno s blagim deterdžentom na stalnom ciklusu preša. Ne koristite izbjeljivač ili omekšavanje tkanine. Suhi na niskom. Malo željezo po potrebi, ali ne gvozve aplikacije. Nemojte se sušiti čistom.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Simms muška američka majica
  • Newbie
Ocjena robe:

Simms muška američka majica

Heather Proslavite život, slobodu i slobodu ribljim 24 / 7 u mekoj, pamučnopoli simms americana košulju koja je izgrađena za potragu Tkanina Tech : Napravljen od 52% pamuka i 48% poliest

KM 2.67
Konverse dječake asimetrične hlače u boji
  • Newbie
Ocjena robe:

Konverse dječake asimetrične hlače u boji

Napravljeno u SADu ili uvezeno Napravljeno u SADu ili uvezeno Igrajte se sa prijateljima i ostanite udoban tokom dana koji nose ugodno pregovorno dječje asimetrične hlače blokiranja boja.

KM 0.67