• Newbie
Desktops kantu za smeće, mini smeće, desktop kantu za smeće može ured za kantu za smeće Kupatilo Kuhinja smeće kanta za trpezariste smeće može prenosivo kanta za smeće (boja:

Desktops kantu za smeće, mini smeće, desktop kantu za smeće može ured za kantu za smeće Kupatilo Kuhinja smeće kanta za trpezariste

Buyers rating:
KM 36.70

Dostupnost

Rođen je za jaz, uski i vitki koji će se prilagoditi jaznima, ne zauzima prostor. Čvrsto blokirajte miris, pokrov bačve je čvrsto dizajniran, a performanse za brtvljenje je dobro, a miris koji generira smeće u bačvi ne može se rasipati. Jedan tipka Pritisnite da biste otvorili, pritisnite za podizanje, prikladno i jednostavno, pritisnite da zatvorite poklopac, jednostavan za rukovanje. Prostor velikog kapaciteta, shvatite da samo jednom dnevno izvadite smeće kad ste zauzeti svaki dan. Rođen je za jaz, uski i vitki koji će se prilagoditi jaznima, ne zauzima prostor. Čvrsto blokirajte miris, pokrov bačve je čvrsto dizajniran, a performanse za brtvljenje je dobro, a miris koji generira smeće u bačvi ne može se rasipati. Jedan tipka Pritisnite da biste otvorili, pritisnite za podizanje, prikladno i jednostavno, pritisnite da zatvorite poklopac, jednostavan za rukovanje. Prostor velikog kapaciteta, shvatite da samo jednom dnevno izvadite smeće kad ste zauzeti svaki dan. Hvala na vašem izboru. Ako imate bilo kakvih pitanja, ostavite poruku, odgovorit ćemo vam na vrijeme.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe