• Newbie
e4hats.com enzimska mreža mreža

e4hats.com enzimska mreža mreža

Buyers rating:
KM 8.00

Dostupnost

100% pamuk. Zatvaranje Velcro-a. Samo ručno pranje. Napravljen od 65% poliestera i 35% pamuka. Jedna veličina najviše se uklapa u podesivi zatvarač kaiševa, postavljajući do XL. Kruna mjeri 3 inča duboke, 8 panela, leđa mreže. Računi mjeri 2-1 / 4 inča dugačak, prekrivena. Debeli, meki i hladni materijal. Slažite stil džip vojske sa izgledom kape za kamiondžija i dobit ćete kapu za enzimsku mrežu. Napravljen od jedinstvene mješavine pamuka i poliestera, ovaj bezstrovni šešir sadrži sobnu krunu od 3 inča s mrežnom tkaninom kao natrag na pola i 2-1 / 4 inča dugo zakrivljenog računa. Dizajniran da odgovara gotovo bilo kojoj glavi, ovaj šešir također ima podesivu karticu za kaiševe na stražnjoj strani, samo u slučaju da vam trebaju malo dodatne sobe, a možda ćete mu dati više izgled. Da li je vaša glava obrijana ili ne, ovaj izgled je onaj koji će ih pažljivo zuriti!

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Case IH Red Hat sa bijelom mrežicom nazad
  • Newbie
Ocjena robe:

Case IH Red Hat sa bijelom mrežicom nazad

Runo Zatvaranje prekidača Samo ručno pranje Crveni pamuk Twill front s bijelim najlonskim mrežama i leđima Plastično zatvaranje Zakrivljeni polietilen vizir sa osam redova šivanja...

KM 14.99
Ženski ludi heifer u nevolje za bejzbol bejzbol
  • Newbie
Ocjena robe:

Ženski ludi heifer u nevolje za bejzbol bejzbol

100% pamuk Zatvaranje kuke i petlje Nevolje, bejzbol šešir vintage stila Kravska aplikacija na prednjoj strani sa "ludim junicama" vezena Zakrivljeni račun Podesivi velcro remen na leđa.

KM 2.00