• Newbie
Naljepnica za ukrasnu zidnu: uljepšali ste mi dan dječje djevojke djece dnevno dnevno dnevni boravak veličina predškolskog uzrasta: 20 inča x 30 inča - 22 boje dostupno

Naljepnica za ukrasnu zidnu: uljepšali ste mi dan dječje djevojke djece dnevno dnevno dnevni boravak veličina predškolskog uzrasta:

Buyers rating:
KM 2.00

Dostupnost

Jednostavan korak po korak DIY aplikacija : Znamo kako frustrirajuće zidne naljepnice mogu biti primjene. Možete biti sigurni da smo našim dizajnama učinili što jednostavnijim za brzu i jednostavnu aplikaciju. Svestrana veličina za bilo koju vrstu sobe : ovo mi uljepšavate danski naljepnica ima mjerenje od 30 mina (širina) x 20in (visina). Ne preveliki ili premali, ali samo u pravu za bilo koju sobu bilo koji gdje u vašem domu!. Informacije o dizajnu : Budite svjesni da slika ne predstavlja stvarnu veličinu naljepnice i samo je primjer onoga što bi naljepnica mogao izgledati. Boja naljepnice je boja prikazana na slici. Zabrinutosti : Ovaj vinil je jednokratna upotreba, trajat će godinama, ali lako se ukloniti po potrebi bez oštećenja na površinama. Jednostavan korak po korak DIY aplikacija : Znamo kako frustrirajuće zidne naljepnice mogu biti primjene. Možete biti sigurni da smo našim dizajnama učinili što jednostavnijim za brzu i jednostavnu aplikaciju. Svestrana veličina za bilo koju vrstu sobe : ovo mi uljepšavate danski naljepnica ima mjerenje od 30 mina (širina) x 20in (visina). Ne preveliki ili premali, ali samo u pravu za bilo koju sobu bilo koji gdje u vašem domu!. Informacije o dizajnu : Budite svjesni da slika ne predstavlja stvarnu veličinu naljepnice i samo je primjer onoga što bi naljepnica mogao izgledati. Boja naljepnice je boja prikazana na slici. Zabrinutosti : Ovaj vinil je jednokratna upotreba, trajat će godinama, ali lako se ukloniti po potrebi bez oštećenja na površinama. Sve slike u ovom oglasu ne predstavljaju stvarnu veličinu naljepnice ovaj vrlo cool dizajn vinilnog zida savršen za bilo koju sobu u vašoj kući! Vinil najkvalitetnije za to obojeno na izgledu. Jednostavan za prijavu i dolazi sa jednostavnim uputama za aplikaciju. Neki naljepnici dolaze u odvojenim komadima / dijelovima, višestruki obojeni naljepnici mogu imati oznake usklađivanja za jednostavne naljepnice za aplikacije mogu se primijeniti na bilo koju čistu, glatku i ravnu površinu. Stavite ih na zidove, vrata, prozore - bilo gdje želite! Svi naši naljepnici su kompjuterski rez, tako da nema pozadine. Naljepnice se lako uklanjaju, međutim, oni nisu repozicionirajuće ili višekratne. Naljepnice se lako ljušti od zidova, obično bez oštećenja boje. Međutim, različite oblike boje ili stanje zidova mogu zahtijevati da se dodirivanje nakon uklanjaju naljepnice. Imamo ukupno garanciju zadovoljstva. Ako, iz bilo kojeg razloga niste 100% zadovoljni kupnjom, možete nam vratiti neiskorišteni naljepnice za puni povrat kupoprodajne cijene (manje isporuke). Uživajte u svojim novim vinilnim naljepnicama! Hvala vam što ste odabrali dizajn sa vinilom.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe