• Newbie
Lukeo 10pcs Kuhinja 360 Rotaciona kuka zidna posuda bez kuhara za pohranu

Lukeo 10pcs Kuhinja 360 Rotaciona kuka zidna posuda bez kuhara za pohranu

Buyers rating:
KM 3.00

Dostupnost

Nova šesterokutna rotirajuća kuka za 360 stupnjeva dolazi sa zakrkom i može se instalirati bez bušenja. Dizajn je jednostavan, elegantan, svestran i nosivost. Nakon skladištenja u kuhinji, izgledat će potpuno novo. Može se slobodno zakretati u 360 stepeni, što je zgodno za razlikovanje predmeta i vrlo je zgodan za nošenje. Snažan kapacitet bez prašine, mogući teške predmete u vlažnom okruženju, stabilnom i ne padaju. Pogodno za mnoge scene, pogodne za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, iza vrata itd. Nova rotirajuća kuka od 360 stupnjeva sa šest vilica dolazi sa zakrkom i može se instalirati bez bušenja. Dizajn je jednostavan, elegantan, svestran i nosivost. Nakon skladištenja u kuhinji, izgledat će potpuno novo. Može se slobodno zakretati u 360 stepeni, što je zgodno za razlikovanje predmeta i vrlo je zgodan za nošenje. Snažan kapacitet bez prašine, mogući teške predmete u vlažnom okruženju, stabilnom i ne padaju. Pogodno za mnoge scene, pogodne za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, iza vrata itd. Nova šesterokutna rotirajuća kuka sa šest vilica dolazi sa zakrkom i može se instalirati bez bušenja. Dizajn je jednostavan, elegantan, svestran, svestran, svestran, svestran, i nosivost. Nakon pohrane u kuhinji, on će izgledati potpuno novo. Može se slobodno rotirati u 360 stepeni, što je zgodno za razlikovanje predmeta i vrlo je prikladan za prevoz. Objekti u vlažnom okruženju, stabilnoj i ne padaju. Pogodno za mnoge scene, pogodne za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, iza vrata, etc.abs Materijal je čvrst i izdržljiv, a zakrpljivi, a zakrpljivi, a zakrpljivi, a zakrpljuje se neprimjetno, što je čvrsto i čvrsto. Specifikacija : veličina : kao što je prikazano : crno, bijele boje : ABSpakci : 10 * Kuka UPNOTE : Pronađite i ravni zid i obrišite ga čistim, a zatim primijenite kuku nakon 24 sata i koristite kuku na Objesite objekt nakon dana.

Deklarirane specifikacije

Size:
as shown
Color:
black, white
Material:
ABS
Package Included:
10*HOOK UP:
Notes:
Installation process:
Find a and flat wall and wipe it clean, then apply the patch, then connect the hook after 24 hours, and use the hook to hang the object after a day.

Dopuna robe

Zerodeko Kuke za usisne čaše 32 kom.
  • Newbie
Ocjena robe:

Zerodeko Kuke za usisne čaše 32 kom.

Šampon kuka : Kako instalirati : Prvo očistite zidove i držite ih suvim, sekundu, ogulite papir na stražnjoj naljepnici i pričvrstite polica za pohranu na zid, treće, pritisnite pomoć

KM 8.06