• Newbie
Coheali 20pcs elastična maska ​​za oči za spavanje zasjenjeno poklopac očijuv poklopac očiju višenamjenski flaster za oči (crna)

Coheali 20pcs elastična maska ​​za oči za spavanje zasjenjeno poklopac očijuv poklopac očiju višenamjenski flaster za oči (crna)

Buyers rating:
KM 14.30

Dostupnost

U krevetu, na letu, na dugim vozilima automobila, dok se kampira, i dubok, miran san. Ova maska ​​za oči izrađena je od premium i podatnog materijala, lagane i udobne. Izrada i fini detalji osiguravaju njegovu popularnost i izdržljivost. To je lijep pomagač za spavanje koji učinkovito blokira svjetlost, pomaže vam da zaspite brže. Ovaj poklopac za oči pogodan je za dom, putovanja, hotel i voz, koji je praktičan. U krevetu, na letu, na dugim vozilima automobila, dok se kampira, i dubok, miran san. Ova maska ​​za oči izrađena je od premium i podatnog materijala, lagane i udobne. Izrada i fini detalji osiguravaju njegovu popularnost i izdržljivost. To je lijep pomagač za spavanje koji učinkovito blokira svjetlost, pomaže vam da zaspite brže. Ovaj poklopac za oči pogodan je za dom, putovanja, hotel i voz, koji je praktičan. Opis Ografska bubna oka je vrlo lagana i jednostavna za nošenje bez zauzimanja previše prostora. Pogodno za domove, avione, vlakove, kampiranje, putovanja, hotele i druga mjesta koja su vam potrebna. Ova maska ​​za oči može učinkovito blokirati svjetlost i pustiti vas dobro i vrlo praktično i jednostavno. Njegov boju : crna - njegov materijal : poliester, spužva, netkana krpa - njena veličina : 19.00x8.50x0.30cm / 7.47x3 .34x0.12inpackage, uključujući 20 x sječe za spavanje.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe