• Newbie
Back lombarber za tuš i kaiševe za starije osobe

Back lombarber za tuš i kaiševe za starije osobe

Buyers rating:
KM 2.00

Dostupnost

【Posebni dizajn】 Četkica za kadu posebno je prilagođena evropskim i američkim rukama, zadeljenim ručicama, zadebljanom zakrivljenom ručicom, premjenjivom i zamenljivom glavom četkica, specijalna mesingana glava za ojačanu kupatilu, da bi se osigurala glava četkica Glava četkice za kupanje nikada neće pasti. 【Mokri ukloniti mrtvu kožu i toksine za poboljšanje kvaliteta kože; Oslobodite stres za muškarce i žene. 【Glava spužve】 Šifrirana i zadebljana glava spužva za kupanje nježno čisti najosjetljivija kožu, poboljšava cirkulaciju krvi i zdravlje kože. 【Duža antiklizačka ručica】 Duljina ručica u obliku luka je ergonomična, jednostavno se možete prijaviti i obrisati bilo koji dio tijela i nadograditi bravu četkice za kadu. Napravite ovu tuš kaluplju četkicu izdržljive i duže trajne kvalitete. 【Svestrano fleksibilno piling】 Ova proširena ručica zakrivljena tuš četka pogodna je za razne ljude, posebno one s invaliditetom i problemima za mobilnost, omogućavajući vam obrisati bilo koji dio tijela bez mrtvih. 【Posebni dizajn】 Četkica za kadu posebno je prilagođena evropskim i američkim rukama, zadeljenim ručicama, zadebljanom zakrivljenom ručicom, premjenjivom i zamenljivom glavom četkica, specijalna mesingana glava za ojačanu kupatilu, da bi se osigurala glava četkica Glava četkice za kupanje nikada neće pasti. 【Posebni dizajn】 Četkica za kadu posebno je prilagođena evropskim i američkim rukama, zadeljenim ručicama, zadebljanom zakrivljenom ručicom, premjenjivom i zamenljivom glavom četkica, specijalna mesingana glava za ojačanu kupatilu, da bi se osigurala glava četkica Glava četkice za kupanje nikada neće pasti. Tuš kaput četkica kože piling piling zakrivljenog leđa čišćenje četkica za masažu četkica za kadu ekstra velika zakrivljena ručka evropska i američka ručno podesiva borba.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Healeved 3 kom.
  • Newbie
Ocjena robe:

Healeved 3 kom.

Ručnik za pranje kupa za kupanje : Koristite ručke da biste ga viseli u tuširanju do sljedećeg puta Silikonski ručnik za tuširanje : mogu biti i odrasli i djeca Probijanje karoserije :

KM 11.77
Back Clorbber za tuš i grijani zglobni zglob
  • Newbie
Ocjena robe:

Back Clorbber za tuš i grijani zglobni zglob

【Posebni dizajn】 Četkica za kadu posebno je prilagođena evropskim i američkim rukama, zadeljenim ručicama, zadebljanom zakrivljenom ručicom, premjenjivom i zamenljivom glavom četki

KM 19.93