• Newbie
Senzorna, sigurnost i zuba za zaštitu vrpce Lovey pokrivač sa minky dot tkaninom: 14 x18

Senzorna, sigurnost i zuba za zaštitu vrpce Lovey pokrivač sa minky dot tkaninom: 14 x18

Buyers rating:
KM 8.96

Dostupnost

Poliester, runo. Napravljeno u SAD-u. Teksturirane vrpce i tkanine koje potiču taktilna igra. Pomaže djeci da se razviju kognitivno, društveno i emocionalno kroz senzornu interakciju. Trake su ušivene, tako da se mali prsti ne zaglave u petlji. Napravljeno sa mikro poliesterom koji je uparen sa minky-om, plišanim prugastim prugama koji pruža vaše dijete udobno i sigurnost. Uparen sa vezom igračaka koja može isjeći na kolicima, autosjedalice ili nosače beba za jednostavno. Poliester, runo. Napravljeno u SAD-u. Teksturirane vrpce i tkanine koje potiču taktilna igra. Pomaže djeci da se razviju kognitivno, društveno i emocionalno kroz senzornu interakciju. Trake su ušivene, tako da se mali prsti ne zaglave u petlji. Napravljeno sa mikro poliesterom koji je uparen sa minky-om, plišanim prugastim prugama koji pruža vaše dijete udobno i sigurnost. Uparen sa vezom igračaka koja može isjeći na kolicima, autosjedalice ili nosače beba za jednostavno. Učenje Lovey by Baby Jack je prekrivač osjetljivog oznaka koji donosi sigurnost djeci (i kućnim ljubimcima). Jedne noći Jack je otišao prst isprepleten u petlje vrpci dok je pokušavao zaspati. Naša kompanija obećala je da napravi sigurniju proizvod za djecu svih uzrasta koji donosi udobnost, sigurnost i obrazovanje i može dugo trajati! Inspirisan beba Jack koji je imao opsesiju za igranje sa vrpcama. Gravitirao bi se prema fidgetingu sa oznakama na deke i igračkama. Kid sestra Bailey imala je ideju koja stoji iza crteža i pretvorila ih u tkanine senzorne kreacije!.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Kay Dee Designs Scenic Route Terry Ručnik, Zelena
  • Newbie
Ocjena robe:

Kay Dee Designs Scenic Route Terry Ručnik, Zelena

100% pamuk Lice sa ravnim tkanjem savršeno je za sušenje posuđa i staklenog posuđa Upijajuća frotirna tkanina sa zadnje strane za svakodnevne kuhinjske zadatke Može se prati u mašini.

KM 5.18
1pcs novi u kutiji A20B-2100-0770 A20B21000770
  • Newbie
Ocjena robe:

1pcs novi u kutiji A20B-2100-0770 A20B21000770

Icexpertinventar, osnovan više od 10 godina, profesionalan je u elektroničkim komponentama i proizvodima industrijskih kontrola ; Na zalihama imamo 100.000+ linija, većina se može isporu

KM 28.70