• Newbie
Moonmo 5pcs Prekrasna ručno rađena drvena Rusija gniježđenje lutke Poklon Rusko gniježđenje Želeći lutke Santas Matryoshka Tradicionalna.

Moonmo 5pcs Prekrasna ručno rađena drvena Rusija gniježđenje lutke Poklon Rusko gniježđenje Želeći lutke Santas Matryoshka Tradicionalna.

Buyers rating:
KM 2.33

Dostupnost

★ Ove 5 lutki su različite veličine, a kombinacija boja se savršeno primjenjuje da bi ih zajedno uskladila. Višebojne lutke idu sa svakom vrstom bojom pozadine, pa prestanite brinuti o neusklađenom mestu. Višebojne lutke idu sa svakom vrstom bojom pozadine, pa prestanite brinuti o neusklađenosti. ★ Ove lutke čine Basswood koji je savršen materijal za ovu vrstu proizvoda. Visokokvalitetne i čvrste drvene lutke su izdržljive od jeftinih dostupnih na tržištu. ★ Paket uključuje 5 komada uzbudljivih šarenih ruskih lutki koje će biti savršeno u sobama svake boje. Ovo je vrlo jednostavno koristiti i ne uzimajte puno prostora prema veličini. ★ Ove lutke su tradicionalni ruski rad umjetnosti. Ove gniježđe lutke isklesane su s jednog komada drveta, a kasnije su ih razbijene na komade. Bila su ručno slikana vrlo pažljivo od najboljih radnika na tržištu. ★ Ove atraktivne ruske lutke nisu samo za izgled. To su vrlo korisne i praktične. Možete ostaviti bombone, nakit itd. U njima prema vašim potrebama. Pronalaženje nakita u posljednjeg trenutka nikad neće biti tako jednostavno. Za više različitih vrsta gniježđenja lutki s različitim komadima i uzorcima, dobrodošli da posjetite našu trgovinu mjesečevom mjesecu. ★ Ove 5 lutki su različite veličine, a kombinacija boja se savršeno primjenjuje da bi ih zajedno uskladila. Višebojne lutke idu sa svakom vrstom bojom pozadine, pa prestanite brinuti o neusklađenom mestu. Višebojne lutke idu sa svakom vrstom bojom pozadine, pa prestanite brinuti o neusklađenosti. ★ Ove lutke čine Basswood koji je savršen materijal za ovu vrstu proizvoda. Visokokvalitetne i čvrste drvene lutke su izdržljive od jeftinih dostupnih na tržištu. ★ Paket uključuje 5 komada uzbudljivih šarenih ruskih lutki koje će biti savršeno u sobama svake boje. Ovo je vrlo jednostavno koristiti i ne uzimajte puno prostora prema veličini. ★ Ove lutke su tradicionalni ruski rad umjetnosti. Ove gniježđe lutke isklesane su s jednog komada drveta, a kasnije su ih razbijene na komade. Bila su ručno slikana vrlo pažljivo od najboljih radnika na tržištu. ★ Ove atraktivne ruske lutke nisu samo za izgled. To su vrlo korisne i praktične. Možete ostaviti bombone, nakit itd. U njima prema vašim potrebama. Pronalaženje nakita u posljednjeg trenutka nikad neće biti tako jednostavno. Za više različitih vrsta gniježđenja lutki s različitim komadima i uzorcima, dobrodošli da posjetite našu trgovinu mjesečevom mjesecu. Veličina : 14x7.3x7.3cm. Bogata boja i različiti oblici. Zaista dobro za ljubavnike koji pokazuju duboku ljubav. Najbolji izbor za djecu kao igračke i za odrasle kao ukras.100% Potpuno novi predmeti, tradicionalni ruski lokalni rad umjetnosti. Može se koristiti za držanje bombona, nakita, sandriena itd, ne samo lijepih, ali i praktičnih. Specijalno drvo kroz dugo suho, nježno i nema ukusa, majstor zanatlije rezbarenje i slikanje, lijepo i velikodušno.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Siva tabby mačka ruska lutka za gniježđenje 5pc./6
  • Newbie
Ocjena robe:

Siva tabby mačka ruska lutka za gniježđenje 5pc./6

Svaka mačka ima jedinstvenu ličnost Svi komadi gnijezde zajedno Ručno oslikana u Rusiji Izrada autentičnih ruskih gniježnih lutki od 1993 godine 100% Zadovoljstvo zagarantovano Pazite,

KM 13.99