• Newbie
Morphing Mugs Nacionalni Lampoon Božićni odmor-RV-Shitter je Full-One 11 Oz boja mijenja toplotu osjetljiva keramička šolja - slika otkriva kada se doda vruće tečnost!

Morphing Mugs Nacionalni Lampoon Božićni odmor-RV-Shitter je Full-One 11 Oz boja mijenja toplotu osjetljiva keramička šolja - slika

Buyers rating:
KM 3.33

Dostupnost

"Sretan Božić! Kenjara je bila puna!"Sjetite se ikonične scene toaletnog ogrtača rođaka Eddieja s ovom šalicom za promjenu boje od 11 oz. CLARK! Zašto je ova šolja crna? Ne brinite, na sobnoj temperaturi naše šolje za piće osetljive na toplotu izgledaju crno. Dodajte vruću tečnost i pojavit će se skrivena slika. Slike prikazuju dizajn šolje s lijeva na desno. Ovaj popis je za jednu (1) keramičku šalicu. Da biste sačuvali prazničnu magiju unutar ove krigle, samo operite ruke i ne pecite u mikrotalasnoj. Ne može se prati u mašini za sudove. Trend Setters Ltd. stvara razne zvanično licencirane proizvode iz vaših omiljenih fandoma, kao i stotine originalnih dizajna. Ovaj proizvod je dizajniran i štampan u SAD-u.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe