• Newbie
Formaimi 15 Velika barna lampica na otvorenom / zatvoreni Gooseneck Vodootporna zidna sconce crna, industrijska za eksterijere, potpisuju rasvjetu, trijem, garažu, terase i skladište.

Formaimi 15 Velika barna lampica na otvorenom / zatvoreni Gooseneck Vodootporna zidna sconce crna, industrijska za eksterijere, potpisuju

Buyers rating:
KM 58.49

Dostupnost

【Široko korišteno zatvoreno / vanjsko】 The Gooseoneck balon je svestrana i može se instalirati na prednjem trijemu, popločani dio dvorišta, vrta, garažnog skladišta, znakovnom području. 【Dizajn otporan na vremenske prilike】 Izrađen od visokokvalitetnih materijala, zidna sconce je izdržljiva i otporna na vremenske uvjete, u stanju izdržati oštre vanjske uvjete. 【Classic Searhouse Style】 Sadrži klasični stil seoskim kućama, svetla štala Vanjska može dopuniti vaš dom iz snova estetski, dodajući dodir šarma i rustikalne elegancije. 【Jednostavno instaliranje】 Lako možete instalirati GOOSEENECK SVJETLO BEZ BASA. Dolazi sa montažnom pločom i vijcima, čineći brzinu instalacije povjetarac. 【Team sa prodajem】 Nudimo garanciju za azacije, tako da možete kupiti sa samopouzdanjem. Ako imate bilo kakvih problema sa našim vanjskim svjetlom, učinit ćemo sve što možemo da napravimo stvari. 【Široko korišteno zatvoreno / vanjsko】 The Gooseoneck balon je svestrana i može se instalirati na prednjem trijemu, popločani dio dvorišta, vrta, garažnog skladišta, znakovnom području. 【Dizajn otporan na vremenske prilike】 Izrađen od visokokvalitetnih materijala, zidna sconce je izdržljiva i otporna na vremenske uvjete, u stanju izdržati oštre vanjske uvjete. 【Classic Searhouse Style】 Sadrži klasični stil seoskim kućama, svetla štala Vanjska može dopuniti vaš dom iz snova estetski, dodajući dodir šarma i rustikalne elegancije. 【Jednostavno instaliranje】 Lako možete instalirati GOOSEENECK SVJETLO BEZ BASA. Dolazi sa montažnom pločom i vijcima, čineći brzinu instalacije povjetarac. 【Team sa prodajem】 Nudimo garanciju za azacije, tako da možete kupiti sa samopouzdanjem. Ako imate bilo kakvih problema sa našim vanjskim svjetlom, učinit ćemo sve što možemo da napravimo stvari. Kućni ukras. Gooseoneck Lampica za štalu nije samo rasvjeta, to je umjetnost ukrasa koja će savršeno krasiti vaš kućni prostor. Potrebna usluga. Znamo da je povjerenje kupaca osnova za dugoročnu operaciju. Ako imate bilo kakvih problema, obećavamo da ćemo vam dati zadovoljavajuće rešenje u roku od 24 sata.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe