• Newbie
Planinarska jarka Ženska planina rastela pola patentnog zatvarača za skijanje, penjanje, ruksake i planinarenje

Planinarska jarka Ženska planina rastela pola patentnog zatvarača za skijanje, penjanje, ruksake i planinarenje

Buyers rating:
KM 14.97

Dostupnost

100% poliester. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Dizajn : toplo, udobne visoke performanse 1/2 Zip Stretch pulover izrađen od laganog žive Kliteta, idealan kao osnovni sloj za skijanje, alpsko penjanje, ruksak i planinarenje. UPF Tkanina : Izgrađena iz UPF 50 Warp pletena osigurava da ostanete zaštićeni od sunčevih oštrih UV zraka od obalnih voda do planina visoke pustinje. Okrug postolja pruža dodatnu pokrivenost. Udobnost FIT : Raglan rukav izgradnja i mekana tkanina za pojačanu pokretljivost. Merrow šivanje sprječava da je Chafing za pružanje čistog, elegantnog izgleda. Wilure Wicking : Tkanina povlači vlagu daleko od tijela i brzo se osuši kako bi vam bilo ugodno na stazi ili stijeni. Ograničena doživotna garancija : Ograničena garancija za život pokriva nedostatke u materijalima i izradi za praktični životni vijek planinskih proizvoda marke proizvodnje proizvedenih u planinskoj jagodici. Ne može se mnogo takmičiti sa vašim širokim baselajom, pogotovo kada je to meko koliko je ovo. Ali često, čak i najbolje baze ne vide izvan školjke našeg habanja .. Svestran za skidanje za skidanje zapisa na vašem lokalnom brdu ili pedaliranju masti bicikl, ovaj pulover dobiva više kilometraže od svog takmičenja. Tehnički sa vizuelnim uvijanjem, to je dva u jednom rješenje koje vam nedostaje da će eliminirati vaš aprilski promenu za dobro. Ne može se mnogo takmičiti sa vašim širokim osnovnim slojem, pogotovo kada je to meka koliko i ovo. Ali često, čak i najbolje baze ne vide izvan školjke našeg habanja .. Svestrano idite za skidanje pjesama na lokalnom brdu ili se rušenje masnog bicikla, ovaj pola zatvarača dobiva više kilometraže od svog takmičenja . Tehnički sa vizuelnim uvijanjem, to je dva u jednom rješenje koje vam nedostaje da će eliminirati vaš aprilski promenu za dobro.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe

Eurotard Child Jedinstvena handkerchieck suknja
  • Newbie
Ocjena robe:

Eurotard Child Jedinstvena handkerchieck suknja

Ova jednoslojna handkerchiefchief suknja čvrstog šifona s elastičnim otvorom Može se nositi preko lirske suknje kako bi dodao sezonske boje na vaš događaj Može se nositi i kao preklap

KM 0.67
Suknja Sportska ženska magnetna suknja
  • Newbie
Ocjena robe:

Suknja Sportska ženska magnetna suknja

Elastično zatvaranje Dužina suknje (MED) : 13.5 "Prednji, 14,75" nazad Ništa ugrađeno; Nosite sa omiljenom stavkom ispod suknje ili kao pokrov bazena Lagana, tkanina za hlađenje vlage..

KM 1.67