• Newbie
Laetass cartoon print rotirajuća tastatura za iPad 10. generacije 10,9 inča 2022, dizajn školjke sa punim omotačem sa magnetnom odvojivom slatkom okruglom tastaturom i ugrađenim utorom za olovku.

Laetass cartoon print rotirajuća tastatura za iPad 10. generacije 10,9 inča 2022, dizajn školjke sa punim omotačem sa magnetnom odvojivom

Buyers rating:
KM 18.50

Dostupnost

* Kompatibilnost : dizajniran za i Pad 10.generacije 10,9 inča 2022. * Slučaj koji se može rotirati za 360 stepeni : podržava upotrebu u horizontalnom ili vertikalnom položaju. Tvrda akrilna futrola otporna na savijanje X-Structure sa držačem za olovku i mekanim branikom. * Odvojiva magnetna tastatura za štampanje : magnetni dizajn olakšava rastavljanje/instaliranje, a položaj tastature se može podesiti po želji. Lijepa okrugla tastatura udobna je za rad i ima stabilnu strukturu. * Zaštita od pada i automatsko spavanje / buđenje : dizajn sa punim omotom ima bolje zaštitne performanse i otporan je na pad/grebanje/Neklizanje. Sa poklopcem i rasklapanjem poklopca, automatski spava i budi se, što ga čini praktičnijim za upotrebu. *Šta dobijate : 1 x Bežična bluetooth tastatura, 1 x i Pad futrola, 1 x kabl za prenos podataka (samo za punjenje tastature), 1 x Uputstvo za upotrebu. Proizvod je upakovan u biorazgradivu ekološku ambalažu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe