• Newbie
Funny šolja 11oz - volimo big mutts i ne možemo lagati - poklon za ljubitelje pasa, muškarci & žene, on ili ona, mama, tata, brat, sestra-Dan zaljubljenih, ideja za dečka, djevojka, muž ili žena.

Funny šolja 11oz - volimo big mutts i ne možemo lagati - poklon za ljubitelje pasa, muškarci & žene, on ili ona, mama, tata, brat,

Buyers rating:
KM 2.33

Dostupnost

della Pace je registrovani zaštitni znak Yatesa i Franca. Ova šolja ima štampanje sa obe strane i može se koristiti kod kuće i restorana, može se prati u mašini za sudove i u mikrotalasnoj pećnici. 100% čista bela keramika sa garancijom za povratak novca, odličan poklon za zavisnike od kafe koji će ceniti godinama. Imate li saradnika ili šefa koji previše voli pse? Ovo je savršen poklon za njih da svakodnevno koriste u kancelariji i pokažu koliko voli svog ljubimca. Odaberite savršen poklon i za muškarce i za žene s malo smisla za humor. Njegov jedan od najboljih smiješnih poklona za Dan zaljubljenih za razmjenu ili za rođendansku zabavu ili čak za ljubavnika čaja. Svi će sigurno cijeniti ovaj poklon. Tražite poklon za geg za svog šefa? Cijenit će trud koji ste uložili da pronađete ovu novinu. Ovo je jedan od najboljih noviteta oko.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe